Kool ´n´Soothe Migrän

Vad är Kool 'n' Soothe?

Kool 'n' Soothe är kylande gelförband som ger snabb och effektiv lindring. Kool´n´Soothe är klar att användas direkt ur paketet. Den svalkande effekten är "inbyggd" och orsakas av att en anpassad mängd vatten avdunstar från huden. Den svalkande effekten varar i upp till 8 timmar. Kool ´n´Sooth sitter fast utan att klibba.

Kool 'n' Soothe innehåller inga läkemedel och är utvecklad för att minimera risken för allergiska reaktioner. Kool´n´Soothe  och kan användas tillsammans med läkemedel för de som vill ha maximal lindring.

Hur fungerar Kool ´n´Soothe?

Kool ‘n’ Soothe innehåller till största delen vatten (ca. 70%) och samverkar med kroppens egna naturliga kylsystem. Ju mer värme huden avger desto mer avdunstar det bundna vattnet i Kool´n´Soothe. Avdunstningen skapar en kylande och svalkande känsla, vilken i sin tur ger en lindrande effekt vid migrän.

Den unika kylförmågan möjliggörs genom gelförbandets speciella struktur som frigör hudens värme och upprätthåller en jämn och konstant kyleffekt upp till 8 timmar.

Kool 'n' Soothe Migrän

Kool ‘n’ Soothe Migrän är kylande gelförband, speciellt utformade för personer som lider av migrän och huvudvärk.

Utöver traditionell medicinering söker många som lider av migrän ytterligare lindring genom kalla omslag. Detta kan göras med hjälp av en våt handduk eller en påse is. 

Tyvärr är dessa traditionella metoder vare sig särskilt praktiska eller bekväma. De kan bara användas i liggande ställning utan att ramla av och effekten varar endast en kort tid. Kool ‘n’ Soothe Migrän kräver ingen kylskåpsförvaring, sitter fast utan att klibba och bibehåller effekten upp till 8 timmar. Kool 'n' Soothe är idealisk för de som lider av migrän och som vill ha snabb lindring som varar länge.

Använd Kool ‘n’ Soothe Migrän så snart tecken på migrän och huvudvärk uppstår. Som icke-medicinsk produkt kan Kool´n´Soothe användas tillsammans med mediciner för maximal effekt. Kool´n´Soothe kan användas vid graviditet. 

Var kan jag köpa Kool´n´Soothe?

Bruksanvisning Kool 'n' Soothe Migrän

 1. Klipp eller riv upp påsen  och ta ut ett kylförband.
 2. Ta bort den genomskinliga plastfilmen från baksidan av kylförbandet.
 3. Placera kylförbandet på pannan. 
 4. Kylförbandet kan klippas till önskad storlek med vanlig sax.
 5. För att undvika att det oanvända kylförbandet torkar skall de ligga kvar i foliepåsen med den öppnade fliken nedvikt.
 6. För bästa resultat, använd endast varje kylförband en gång.

Säkerhetsanvisningar Kool 'n' Soothe Migrän

 1. Används endast enligt bruksanvisningarna.
 2. Endast för utvärtes bruk.
 3. Undvik direkt kontakt med ögon och slemhinnor.
 4. Uppsök sjukvård vid ihållande symtom. 
 5. Biverkningar eller allergiska reaktioner är osannolika. Om sådan verkan ändå uppstår, uppsök sjukvård.
 6. Kylförbandet fäster inte på huden om huden är våt eller om kylförbandet kommer i kontakt med hår eller kläder.